Wie houdt er nou niet van chocolade!

Xenia en Lieke  van The Happy Bonbon Factory ontwerpen originele smaken, die ze graag in deze privéworkshop met je delen. Zij vertellen ook iets over de theorie van chocola en bonbons maken.

Met hun heerlijke bonbonrecepten gaan jullie een middag of avond aan de slag.  Je kunt kiezen uit puur, melk- en witte chocolade. Na het bekleden van je bonbonvorm, maak je je keuze uit smakelijke ingrediënten voor de vulling. Denk aan honing/pistache, oreo, bastognekoek, pindakaas/caramel, peer, koffie, likeur. Na het afsluiten met een chocoladelaagje moet alles afkoelen en opstijven.

We pauzeren met koffie, thee en … een verrukkelijke chocoladefondue! Zo benutten we alle niet gebruikte chocola – en fruit – om deze creatieve middag heerlijk mee af te sluiten.

Jullie gaan naar huis met twaalf bonbons in een handgemaakt doosje!

De activiteit wordt geheel conora-proof aangeboden à € 45 p.p. voor maximaal acht personen.

Het is raadzaam een schort mee te brengen of een oude bloes aan te trekken. Kinderschorten, handschoenen, elastiekjes voor je haar en mondkapjes zijn beschikbaar.

Hygiëne is met iets eetbaars maken natuurlijk uiterst belangrijk. Dus in het geval je na inschrijving verkouden wordt, moet hoesten of niezen, ook niet-Corona, dan vervalt helaas jouw deelname. Ga je bonbons maken om cadeau te geven, draag dan een mondkapje niet alleen bij binnenkomst en vertrek, maar gedurende het hele maakproces.